Beatlesfans verzamelen in Leiden

Freda Kelly, zij werkte van 1963-1972 voor de Beatles, hier samen met Ringo en George.

Freda Kelly, zij werkte van 1963-1972 voor de Beatles, hier samen met Ringo en George.


The Beatles zijn al meer dan 40 jaar “uit elkaar” maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd’s) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank. Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op Zaterdag 19 april 2014 terecht in het Best Western City Hotel aan de Lange Mare 43 in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 31ste keer, “Beat-Meet” plaats vindt.

Op deze Beatles beurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Er worden standhouders uit Engeland, Duitsland, Denemarken, België en natuurlijk uit Nederland verwacht.

Speciale gast is dit jaar Freda Kelly, zij werkte van 1963-1972 voor de Beatles en maakte hen dagelijks van dichtbij mee. Ze zal geïnterviewd worden door Ron Bulters, redacteur bij de stichting Beatlesfanclub Nederland, en door Dave Ravenscroft, Beatles expert uit Engeland. Tevens zijn er stands van de Beatles en Paul McCartney fanclubs. Verder signeren diverse schrijvers hun boeken: Ed Dieckmann signeert zijn boeken over George Harrison & The Beatles en Azing Moltmaker presenteert zijn 54ste boek over The Beatles. Bezoekers kunnen ook Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met Beatlesfanclub.nl. “Beat-Meet 2014” in Leiden is open van 11-16 uur en de entree bedraagt 4 Euro.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.