BLISS nieuwe beachclub bij Scheveningen

Dit sfeertje wil Beachclub Bliss scheppen.

Dit sfeertje wil Beachclub Bliss scheppen.


We kunnen ons bij de redactie van Elke Dag Vakantie.nl nu al verheugen op de eerstvolgende keer dat we weer afreizen naar de Noordzee-kust. Dan doen we zeker nieuwkomer BLISS aan. Het is een nieuwe beachclub, ‘de grootste van Nederland’ volgens eigen zeggen en ‘een vernieuwde versie van de Bloemendaalse Beachclub ‘Bloomingdale aan Zee’’, nabij het Zwarte Pad van Scheveningen. De club opent op 1 april, maar viert de start met een muzikaal feestje op vrijdag 25 april. De nieuwe strandtent biedt een mix van Mediterraans en Oosters en is voorzien van grote loungecorners met VIP-bedden. Bij de officiële opening is een line-up met namen als Sunnery James & Ryan Marciano, Gregor Salto en Dyna.

Bij BLISS kan je vooral mooie VIP-bedden, grote kussens, luxe cabana’s, een loungesfeer en een uitgebreide menukaart verwachten.
Maarten de Wit, mede-eigenaar BLISS

De in Bloemendaal gevestigde strandtent staat vooral bekend om haar dance-events. De Scheveningse variant gaat verder dan dat. Naast een luxe stranddag met uitgebreide lunch- en dinerkaart biedt ‘BLISS’ ook de mogelijkheid om te trouwen en is er ruimte voor grote evenementen als modeshows en productpresentaties. ‘BLISS’ is met 3200m2 de grootste beachclub van Nederland.

Naast de Pier

De beachclub ligt rechts naast de pier van Scheveningen aan Strand Noord nummer 52. Vanaf dinsdag 1 april is ‘BLISS’ dagelijks geopend van 10:00 – 00:00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 02:00 uur. ‘BLISS’ is vanwege haar centrale ligging vlakbij het Zwarte Pad goed bereikbaar. De nieuwe strandtent is een blauwdruk van de Bloemendaalse beachclub, maar krijgt een geheel vernieuwde luxe sfeer. De naam van de nieuwe beachclub betekent letterlijk: ‘A stage which is above any emotional state that is characterized as peace or happiness’. En dit is precies wat het gehele team van ‘BLISS’ aan haar gasten wenst mee te geven.

Kijk voor meer informatie en komende events op www.beachclubbliss.com

Heerlijk een dagje strand!

Heerlijk een dagje strand!