Efteling lanceert show op Boomfeestdag

Luca en Elise Devriesere eten taart bij Sprookjesboom. Foto: Efteling

Luca en Elise Devriesere eten taart bij Sprookjesboom. Foto: Efteling


De Sprookjesboom in de Efteling vierde vandaag samen met een aantal kinderen feest in het Sprookjesbos. Niet alleen vanwege Nationale Boomfeestdag, maar ook omdat rondom het bekende merk Sprookjesboom dit jaar een aantal leuke dingen in de planning staan. Zo is vanaf vandaag onder andere een nieuwe parkshow te zien in het Sprookjesbostheater en verschijnen eind deze maand twee nieuwe apps van de Sprookjesboom-karakters Draak en Assepoester. Bovendien staat na de zomer de geheel nieuwe productie ‘Sprookjesboom de Musical, een wonderlijk muziekfeest’ op de planken van het Efteling Theater, waarvoor de Efteling vanaf nu op zoek gaat naar kinderkoren.

Via de website efteling.com/kinderkorengezocht roept de Efteling kinderkoren uit Nederland en Vlaanderen op zich aan te melden voor een eenmalige rol in ‘Sprookjesboom de Musical, een wonderlijk muziekfeest’. In deze nieuwe Efteling-productie verdwalen een muziekjuffrouw en een aantal van haar leerlingen in het Sprookjesbos, waar ze terechtkomen op het jaarlijkse Muziekfeest. Via een grootse zoektocht naar kinderkoren wordt door middel van optredens in de Efteling toegewerkt naar de grote auditiedag op zondag 6 juli 2014 in de Efteling.

0