Festival Oranjebitter krijgt extra dag

Oranjebitter duurt dit jaar een dag langer, hierdoor zijn er nog meer acts die je kan zien. Foto: Denni van Huis.

Oranjebitter duurt dit jaar een dag langer, hierdoor zijn er nog meer acts die je kan zien. Foto: Denni van Huis.

De eerste koningsdag laten ze niet ongemerkt voorbij gaan in Rotterdam. Het festival Oranjebitter breidt zelfs uit met een extra avond. Met grote nationale & internationale acts, eten, street art en optredens is het festival compleet. De line-up van het dagprogramma blijft zoals ieder jaar geheim, maar op Koningsnacht kunnen bezoekers in ieder geval rekenen op een sterke programmering met optredens van Vive la Fête, The Kik en De Jeugd van Tegenwoordig. Oranjebitter vindt ook dit jaar weer plaats op de Parklaan in Rotterdam en trapt op Koningsnacht vanaf 16.00 uur af.

Ri-Ra-Reuzenrad
Op Koningsdag opent het festivalterrein om 12.00 uur, met acts in de festivaltenten. In de Loco-Loco-Circustent loopt iedereen steevast de polonaise en in de Bruine Kroeg wordt er op los geleefd met gekke surprise-acts, pop-up-karaoke’s en mini-raves. Met een uitgebreid foodcourt vol burgers, kapsalons, hopsateetjes, verse tortilla’s en pizza’s is er voor alle bezoekers wat te kiezen. Nieuw op het court is het Ri-Ra-Reuzenrad, hier geniet je van het uitzicht over het festival.

Uitverkocht?
Voorgaande jaren verkocht Oranjebitter steevast uit, dus wie bij dit Rotterdamse festival wil zijn
zal op tijd zijn kaarten moeten aanschaffen. Kom je van buiten de stad of houd je van luxe? Geen
enkel probleem, met de code ORANJEBITTER kun je met korting overnachten bij hostel Ani & Haakien, Citizen M of het Bilderberg Parkhotel.

Festival Oranjebitter is op 25 en 26 april. Kaartjes zijn te krijgen vanaf €25,-. Voor meer informatie ga je naar de website.