Friesland fietst het nieuwe seizoen in

Friesland fietst zichzelf naar een record.

Friesland fietst zichzelf naar een record.


Met een lang lint van 150 fietsers heeft de provincie Friesland het nieuwe vakantieseizoen ingeluid. En door die 600 meter van aaneengesloten elektrische-fietsen op de route van Makkum naar Gaast via de IJsselmeerkust en weer terug naar recreatiecentrum de Holle Poarte in Makkum werd een record gevestigd. Met deze prestatie worden de deelnemers en de provincie vermeld in het Guinness Book of Records. De maand april staat in het teken van ‘De Friese OpStapweken’, waarbij toeristen kosteloos of voordelig kennis kunnen maken met het toeristische aanbod in Friesland. De Friese OpStapweken www.beleeffriesland.nl/april

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.