Groningen krijgt een-kamer-hotel

Een van deze zeecontainers is omgevormd tot een-kamer-hotel in Groningen.

Een van deze zeecontainers is omgevormd tot een-kamer-hotel in Groningen.

Er komt een mini hotel in Groningen, met slechts een kamer. Op het Suikerunieterrein wordt een zeecontainer neergezet. Deze zal de komende weken worden omgetoverd tot SugarSuite. Om dit nieuwe hotel een beetje meer aandacht te geven staan er grote lampen op gericht, zodat je de suite kan zien vanaf het Hoendiep en de Ringweg West. De komende maanden wordt de container, die op poten staat, grondig verbouwd. Deze zomer verwacht de SugarSuite de eerste gasten.

De SugarSuite is een initiatief van Ploeg id3, volgens de website van de gemeente Groningen. Paul van Bussel licht toe: “Wij geloven in de ontwikkeling van dit gebied. Wat hier de komende jaren gaat gebeuren op het terrein van duurzaamheid, architectuur en nieuwe economie is uniek voor Nederland. En dan is het natuurlijk spannend als je hier nu al kunt blijven slapen.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.