Just Away speelt in op reistrends 2014

Just Away is een nieuwe online reisaanbieder, die wil inspelen op de behoefte van deze tijd.

Just Away is een nieuwe online reisaanbieder, die wil inspelen op de behoefte van deze tijd.

Just Away is een nieuwe online reisaanbieder die gaat inspelen op nieuwe vakantietrends. Just Away bestaat al in Duitsland en Polen en komt nu dus ook naar Nederland. JUST AWAY speelt in op de veranderende behoefte om in ons drukke leven steeds vaker en korter op vakantie te gaan. Je vindt op de website vakanties in diverse categorieën en tweewekelijkse thema’s. JUST AWAY is het jonge zusje van een van de grootste reisorganisaties van Europa, Eurotours International.

Genieters en Stadsliefhebbers
Het wereldwijde aanbod van JUST AWAY is niet alleen ingedeeld in bestemmingen via de “Finder” functie, maar ook in acht categorieën. Zo is er voor iedere vakantiewens of vakantiedroom wat wils; van families tot koppels en van outdoorliefhebbers tot stedentrippers. JUST AWAY haakt zo met de categorie “Cruise & rondreisliefhebbers” in op de trend cruisen. “Stedenreizigers” vinden inspiratie voor citytrips wereldwijd. De categorie “Bergvrienden” biedt actieve vakanties in de bergen en bij het aanbod “Zwemliefhebbers” halen strand- en zonliefhebbers hun hart op. Ook presenteert JUST AWAY elke twee weken een tijdelijk thema zoals “On top of the world” en “Aquaparken”.

JUST AWAY op tv
JUST AWAY is de hoofdsponsor van het nieuwe televisieprogramma RTL Just Away dat aanstaande zondag voor het eerst uitgezonden wordt. Dit outdoor reisprogramma richt zich op actieve vakanties binnen Europa en wordt gepresenteerd door Koert Jan de Bruyn en Susanne Dijksterhuis. In elk van de elf afleveringen wordt een andere bestemming van JUST AWAY uitgelicht: in de eerste uitzending staat Wenen centraal. RTL Just Away wordt vanaf zondag 23 maart wekelijks om 15.55 uur uitgezonden op RTL 4. De herhalingen zijn de zondag er op om 9.00 uur ‘s ochtends.

Voor meer informatie ga je naar de website.