Naar het zonnige zuiden met Thalys

Met Thalys kun je komende zomervakantie elke zaterdag naar het zuiden met de trein.

Met Thalys kun je komende zomervakantie elke zaterdag naar het zuiden met de trein.

Het lijkt erop dat de lente weer is begonnen en dan begint het toch al te kriebelen voor de zomervakantie. Wil je met de trein naar het zonnige zuiden? Dan kun je nu al je tickets voor de zon-Thalys boeken. Iedere zaterdag, van 28 juni tot en met 30 augustus 2014 rijdt de Zon-Thalys van Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Een reis van Amsterdam naar Marseille duurt zeven uur.

File vrij
“De wegen naar het zuiden staan in het hoogseizoen vaak vol met alle vakantiegangers die naar het mooie Zuid-Frankrijk willen met de auto. Met de trein heb je geen last van die files en begint je vakantie dus eigenlijk al in de trein. Je reist comfortabel en zonder filestress naar je bestemming. ” aldus Patricia Baars van Thalys.

Comfort en ontspanning
Naast een comfortabele reis, biedt de Zon-Thalys extra service, zoals een maaltijdservice, drankjes, een selectie van gratis tijdschriften en kranten en gratis toegang tot Wifi in de Comfort 1-klasse. Ook reizigers in de Comfort 2-klasse kunnen tegen betaling gebruik maken van een Wifi-internetverbinding. Met uitzondering van reizigers die reizen op basis van het Semi-Flex-tarief. In de Thalys Welcome Bar kunnen reizigers terecht voor dranken en snacks.

Tarieven
Wie een ticket boekt voor 16 maart kan gebruik maken van een extra zonnig aanbod (Sunshine-aanbod). Een enkele reis naar het zonnige zuiden in Comfort 2 is dan al mogelijk vanaf € 49,- in Comfort 2 en vanaf € 75,- in Comfort 1.
Een No-Flex ticket in Comfort 2 is beschikbaar vanaf € 59,-. In Comfort 1 starten de tarieven Semi-Flex vanaf € 99,- enkele reis.
Thalys biedt ook nog de mogelijkheid om autohuur via Europcar te regelen tegen 10% korting, op de stations waar de Zon-Thalys komt en tot 45% korting op een selectie van Novotel-hotels.

Kijk voor alle prijzen, aanbiedingen en voorwaarden op de website.