Nieuwe gidsen: Fiets & The City

Fietsgids voor Londen.

Fietsgids voor Londen.


Met een jolige knipoog naar de bekende tv-serie ‘Sex & The City’ heeft Kosmos Uitgevers zes fietsgidsen onder de titel Fiets & The City gelanceerd. “Wat is er fijner dan een stad te ontdekken met de wind door je haren? Je komt overal, je bent veel sneller waar je wilt zijn en je proeft de sfeer van de stad. Deze bijzondere fietsgidsen laten de mooiste plekjes zien van zes Europese steden”, zo schrijft de uitgever

De gidsen van Fiets & The City hebben een mooie vintage uitstraling en beschrijven de plekken waar de inwoners van de stad zelf graag komen. Ze nemen je mee de wijk in, weg van het toeristische centrum, naar leuke terrasjes, fijne plekjes en heerlijke winkels. In de gids staan verschillende routes met afstappunten waar je kunt bijtanken met koffie, lekkere hapjes en gratis wifi. Alles is makkelijk te vinden dankzij de handige kaartjes en het complete adresoverzicht. De vele illustraties maken de gidsen nog aantrekkelijker en geven de sfeer van de stad mooi weer. Er zijn fietsgidsen voor: Amsterdam, Antwerpen & Gent, Barcelona, Londen, Parijs en Berlijn. De gidsen kosten € 7,99 per stuk.