Ontmoet de sneeuwhelden uit Sochi

Tijdens de NskiV-fandag kun je de olympiërs die op de sneeuw zijn uitgekomen ontmoeten.

Tijdens de NskiV-fandag kun je de olympiërs die op de sneeuw zijn uitgekomen ontmoeten.

De Nederlandse Ski Vereniging organiseert een fandag en daar kun je de sneeuwhelden uit Sochi ontmoeten. De Nederlandse Ski Vereniging is trots op haar atleten die hebben meegedaan aan de Olympische Spelen in Sochi en de sporters die dat de komende week nog gaan doen bij de Paralympische Spelen. Het was de grootste afvaardiging naar de Spelen in hun bestaan. Daarom willen ze de atleten graag in het zonnetje zetten en ze bedanken voor hun toewijding. Daarvoor organiseren ze op woensdag 26 maart de NSkiV-fandag in SnowWorld Zoetermeer.

Fandag
Deze dag biedt je de kan een kijkje te nemen achter de schermen van de olympische en paralympische avonturen van de sporters. Daarnaast wordt er een kinderpersconferentie georganiseerd: ze geven de kinderen, onze sporters van de toekomst, graag het woord om vragen te stellen. Aansluitend is er een fotosessie en kunnen de kinderen met hun favoriete sporter op de foto.

Programma woensdag 26 maart:
14:30 uur – 15:00 uur ontvangst
15:00 uur – 16:00 uur kinderpersconferentie
16:00 uur – 17:00 uur fotosessie

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website.