Ontspan je in Spanje


Elke branche ondervindt veranderingen door internet. Zo ook de reisorganisaties. Bij Contiki hebben ze de weblogger Alli Trippy (zou dat haar echte naam zijn…?) in dienst genomen, die een wekelijkse aflevering maakt over de landen waar je met de reisorganisatie naar toe kunt. Het levert echter een nogal statisch beeld op van iemand op een bank, die haar best doet zo enthousiast mogelijk te praten over een land. In dit geval Spanje. Er zitten wel mooie en aanlokkelijke beelden bij, maar het is niet duidelijk of de presentatrice er ook zelf geweest is. Het meest waarschijnlijke is dat het om ‘stockbeelden’ gaat, gewoon gekocht, vanaf de plank gepakt. Dat maakt het toch al een stuk minder aantrekkelijk, of niet?

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.