Pony’s terug in Slagharen

De pony's zijn weer terug in  Attractie- & Vakantiepark Slagharen, waarmee het park terug gaat naar haar roots.

De pony’s zijn weer terug in Attractie- & Vakantiepark Slagharen, waarmee het park terug gaat naar haar roots.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen opent op 4 april weer haar deuren en dit seizoen hebben ze een paar veranderingen doorgevoerd. Het park biedt nieuw entertainment, uitbreiding van attracties, nieuwe horecaconcepten, upgrades van accommodaties en ook de pony’s bij een huisje zijn terug. Daarnaast maken ze iets speciaals van de start van het seizoen. Zo zijn er onder andere optredens van Nick & Simon en het komische duo Ernst en Bobbie met de Soepkippenshow.

Pony’s bij de Buffalo Ranch House
De pony’s are back. Boek bij je Buffalo Ranch House een pony en verzorg en vertroetel jouw eigen pony. In voormalig “Ponypark Slagharen” keert zo het oorspronkelijke succesnummer in een eigentijds jasje terug. In een afgebakende gebied – De Slagharen Ranch – kun je een Buffalo Ranch House huren met een heuse eigen pony. Uiteraard houdt Cowboy Buffalo Joe toezicht op dat de pony’s goed verzorgd worden door de kinderen.

Wigwam Deluxe
De Wigwams van Slagharen worden uitgebreid met 84 Wigwam Deluxe indianententen waar je op pijl en boogafstand van de attracties met het gezin in kunt overnachten. Deze Wigwam Deluxe is geheel gethematiseerd en heeft moderne faciliteiten, zoals een keuken, een flatscreen TV, eigen douche, toilet en wastafel, en biedt plaatst aan 2 volwassenen en 4 kinderen met gratis parkeerplaats.

Nieuw circusprogramma
In het American Circus kan je genieten van de nieuwe Magic Circus Show met illusionisten duo Winfried & Angelique, Fireman Alex en balloonman Maier. Hij maakt een hele wereld van dromen die passen in één enkele ballon.

Voor meer informatie ga je naar de website.