Pssst…nieuw Zwitsers wellness-plekje

Het hotel bij het vallen van de avond.

Het hotel bij het vallen van de avond.


Mensen die van Wellness houden vertellen hun ‘geheime’ vondsten niet altijd even graag aan anderen. Stel je voor dat jouw hotel opeens razend populair wordt en je in de rij zou moeten staan voor de sauna of de massage. Kan gebeuren natuurlijk. Elkedagvakantie.nl heeft nu weer een tip voor een trip naar Zwitserland, voor iedereen die het wel prettig vindt om zo nu en dan eens flink onder handen genomen te worden.

LaVit Hotels & Wellness heeft zijn keten uitgebreid met het Kurhaus Cademario Hotel & Spa. Daarmee is Cademario-Lugano toegetreden tot een van de meest exclusieve collectie van wellness- en spa-resorts ter wereld. Het hotel werd in 1914 aan het meer van Lugano in gebruik genomen en is na een eeuw vanaf april 2013 volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. De totale indoor- en outdoor oppervlakte bestaat nu uit 2.200 vierkante meter en is voorzien van grote ramen en een verwarmd zwembad met een mooi uitzicht over het meer van Lugano.

Ter gelegenheid van de heropening biedt LaVit Hotels & Wellness twee wellnessarrangementen in het Kurhaus Cademario Hotel & Spa, Cademario-Lugano aan. Een verblijf van 4 nachten inclusief ontbijtbuffet, aperitief met Prosecco en bruschetta, een 5-gangen diner en een full-body massage met honing & zoutkristallen aan, evenals gratis toegang tot de DOT.Spa. Dolce vita, Ticino stijl: van 425 GBP/511 EUR per persoon (prijzen onder voorbehoud van wisselkoersschommelingen).

Of een langer verblijf van 7 nachten. Deze ‘Detox week’ biedt een strategisch programma gericht het re-alkaliseren en het tegengaan van verzuring door een reeks behandelingen waaronder een alkaline-basis-therapie, lymfedrainage, ademtherapie en colon- hydrotherapie. De Detox week is te boeken vanaf 1320 GBP/1565 EUR per persoon met halfpension verzorging (prijzen onder voorbehoud van wisselkoersschommelingen).

Meer informatie: www.lavithotels.com

Zicht op het nabij Italië gelegen meer van Lugano vanuit je hotelkamer.

Zicht op het nabij Italië gelegen meer van Lugano vanuit je hotelkamer.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.