Sunparks Kempense Meren bestaat 20 jaar

Sunparks Kempense Meren bestaat 20 jaar en dat vieren ze met een nieuw arrangement.

Sunparks Kempense Meren bestaat 20 jaar en dat vieren ze met een nieuw arrangement.

Sunparks Kempense Meren bestaat 20 jaar en dat vieren ze met een nieuw aanbod: Sunparks All Inclusive. Sunparks All Inclusive is een all inclusive vakantie in Sunparks Kempense Meren: een verblijf in een Select vakantiehuis of in een hotelkamer, eten & drinken, sport en ontspanning en entertainment. Het hele verblijf is in de omgeving van de Kempen en je verblijft is voor een vaste prijs per persoon per nacht.

Sunparks
Sunparks is onderdeel van de Pierre & Vacances – Center Parcs Group en bestaat uit vier vakantieparken in België, gelegen aan de kust, in de Ardennen en in de Belgische Kempen. Ieder park is ingericht met verschillende vakantiehuizen die zijn onder te verdelen in twee typen: Select en Exclusive. Daarnaast biedt Sunparks De Haan aan Zee Select en Exclusive Lake Side huizen en staan er in Sunparks Kempense Meren hotelkamers ter beschikking. De vakantiehuizen zijn voorzien van een woonkamer, badkamer, keuken en een terras met tuinmeubilair. De huizen hebben een capaciteit van 2 tot 20 personen en kunnen dus grotere groepen zoals families ontvangen.

All Inclusive genieten
De Sunparks All Inclusive formule geeft je de mogelijkheid om van alles wat het park te bieden heeft te genieten. Alles wat je tijdens het verblijf wil eten en drinken is namelijk inbegrepen in de prijs. Elke dag worden de hoofdmaaltijden in buffetvorm aangeboden: een ontbijt, een lunch en een diner. In de namiddag staan tijdens de ‘High Tea’ zoete lekkernijen klaar. Ook alle drankjes in De Hoeve, het Bowling Café en bij Aqua Snack zijn inbegrepen. Als je liever in je eigen vakantiehuis of op je terras in de zon wil eten, kun je een pizza afhalen of een barbecuepakket bestellen.
Een overzicht van de Sunparks All Inclusive formule:

– Welkomstdrankje bij aankomst

– Club Ceremony: elke avond een bijeenkomst voor de Sunparks All Inclusive gasten.

– De toegang tot Aquafun, het subtropisch zwemparadijs van Sunparks en het gebruik van de sauna inbegrepen.

– Tal van activiteiten zoals bowling, Latin aquarobics, aquafitness, aquajogging, Nordic Walking, Fit-O-Run, Sport-o-lympics, squash, tafeltennis en badminton.

– Creatieve activiteiten voor jong en oud (zoals bakken en schilderen).

– Speciale activiteiten zoals Kids Disco, Sunny’s Bingo Night, Sunny’s Family Fun, Indoor Mini Market, Sunny’s

– Adventure Forest of Beach, Beach Volley, bowling en Glitter tattoo.

– Shownight

Sunparks All Inclusive gasten kunnen met al hun vragen en suggesties terecht bij Sunny, de Clubscout.
Het arrangement is te reserveren vanaf 2 nachten, ongeacht de aankomstdag. Bovendien kan elke reservering kosteloos worden geannuleerd tot 7 dagen voor aankomst.

Bijzonder evenement
Van 9 t/m 20 september 2014 vinden in Antwerpen de Special Olympics plaats. Speciaal voor deze gelegenheid wordt Sunparks Kempense Meren omgebouwd tot een waar Olympisch dorp. De Special Olympics zijn Olympische Spelen speciaal voor sporters met een verstandelijke handicap. De Spelen werden in 1968 opgericht en worden, net als de Olympische Spelen, iedere 4 jaar georganiseerd.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.