Tripomatic app is vernieuwd

Tripomatic komt met een vernieuwde app, die je ook offline kan gebruiken.

Tripomatic komt met een vernieuwde app, die je ook offline kan gebruiken.

De Tripomatic app is nu ook offline te gebruiken. De makers hebben de app helemaal opnieuw opgebouwd en daarbij nieuwe functies toegevoegd, zoals de offline kaarten. Tripomatic kun je gebruiken om je reis te plannen. Je vindt duizenden attracties in meer dan 400 bestemmingen wereldwijd op de app en website. De app synchroniseert automatisch met de website, zodat je je geplande reizen altijd bij de hand hebt. Enkele andere nieuwe functies zijn de lay-out, kaarten die je ook offline kunt gebruiken, filters, metrohaltes, verbeterde informatie over attracties en het vinden van hotels.

Voor meer informatie en om de app te downloaden ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.