Verken Doha tijdens tussenstop

Je kan nu op je tussenstop in Doha de stad gratis verkennen, als je met Qatar Airlines vliegt.

Je kan nu op je tussenstop in Doha de stad gratis verkennen, als je met Qatar Airlines vliegt.

Je kan nu tijdens je tussenstop in Doha de toeristische hoogtepunten verkennen. Qatar airline en het verkeersbureau van Qatar zijn met de actie begonnen, omdat ze je zo een kort voorproefje kunnen bieden. Natuurlijk in de hoop dat je nog een keer terugkomt voor een langer bezoek. Passagiers met vijf tot twaalf uur overstaptijd in Doha kunnen de gratis city tour boeken op de internationale luchthaven van Doha.

De tour
Boeking worden gedaan op een first-come,first-served basis en is afhankelijk van beschikbaarheid van stoelen in de bus. De duur van de excursie is ongeveer drie uur en dan zie je de belangrijkste bezienswaardigheden rond de stad Doha, waaronder het Museum van Islamitische Kunst, de Corniche, wijk West Bay, Katara Cultural and Heritage Village, The Pearl Qatar en Souq Waqif. De Doha City Tour is in een bus met een Engels sprekende gids die je informatie en inzichten geeft over Doha. De bus is voor de volledige duur van de reis voorzien van airconditioning.
 
Toeristische bestemming
“Ons doel is om Qatar te promoten als toeristische bestemming en de passagiers van Qatar Airways gratis te voorzien van een unieke ervaring van Doha”, zegt waarnemend hoofd van Qatar Airways Holidays Nigel Burnell Stoker. “Op basis van de feedback die we hebben ontvangen sinds 1 februari, is het duidelijk dat de passagiers op doorreis in Doha echt genieten van de rondleiding door de stad. We werken momenteel vier dagelijkse rondleidingen, het draait op volle capaciteit.”

Voor meer informatie ga je naar de website.