Deelnemers reisprogramma Atlas bekend


Alle kandidaten van het tweede seizoen van het tv-programma Atlas zijn bekend. Tim Haars, Robert Schoemacher, Tess Milne, Yootha Chi Wong-Loi-Sing, rapper Brace, Stacey Rookhuizen, Bob de Jong, Kimberley Klaver, Negativ, Tim Murck, Frieda Mulisch en Shary-Ann reizen af naar Suriname, waar zij in de voetsporen treden van de vroegere goudzoekers. Lauren Verster presenteert het avonturenprogramma, dat vanaf eind augustus 2014 te zien is bij de AVRO op Nederland 3. De wedloop begint in Fort Nieuw-Amsterdam nabij Paramaribo en voert de avonturiers te voet en per boot door dichte regenwouden op zoek naar de goudkuilen in het zuiden.

In de video hier boven een ‘bonus’-aflevering die de AVRO van de eerste reeks online zette.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.