Dennis vd Geest meet krachten met dieren


Het is nu meivakantie in het hele land en ter gelegenheid daarvan heeft DierenPark Amersfoort een speciale actie voor families. Die kunnen namelijk hun krachten meten met de dieren. Gisteren bezocht Dennis van der Geest, wereldkampioen judo, het park met zijn vrouw en kinderen. Samen gingen zij de strijd aan met olifanten, leeuwen en pinguïns.

Onder enthousiaste aanmoediging van hun moeder probeerden de jongens van negen en zeven jaar hun vader te verslaan. Het gezin moest het opnemen tegen de dierenrecords en die liegen er niet om. “Ik heb mijn zwaarste tegenstander van 212 kilo wel op zijn rug gegooid, maar dat is toch nog wat anders dan de vijfhonderd kilogram die olifanten kunnen verplaatsen”, zei olympisch topsporter Dennis van der Geest.

Ondanks de regen was het een spannende wedstrijd en werd het sportieve gezin gehuldigd tussen de dieren. De hele meivakantie t/m 11 mei kunnen families en vrienden de strijd aangegaan met elkaar én de dieren in DierenPark Amersfoort.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.