Duitse campinggids voor een koopje

Camping aan het Vier Woudstedenmeer in Zwitserland. Foto: Sander Lindenburg

Camping aan het Vier Woudstedenmeer in Zwitserland. Foto: Sander Lindenburg


Dankzij een artikel bij de regionale dagbladen werden we geattendeerd op een tijdelijk koopje dat tot 27 april 2014 te halen is in Duitsland. De ADAC, de Duitse tegenhanger van de ANWB, brengt namelijk een complete Europa campinggids voor iPad en iPhone uit voor de prijs van 4,49 euro. Normaal kost de app het dubbele, maar is daarmee nog vele malen goedkoper dan de papieren versie die in Duitsland voor maar liefst 66 euro over de toonbank gaat. Dus voor wie de Duitse taal geen probleem is (en voor welke wereldreiziger is het dat?) zouden we zeggen: Sla uw slag! (Wij hebben hem al gedownload voor onze vakantie deze zomer in Duitsland én Scandinavië). De app is hier te downloaden voor iPhone en hier voor Android.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.