Dutch Week in de bergen begint

Een oranjefeestje in de bergen vandaag.

Een oranjefeestje in de bergen vandaag.


De 23ste editie van de Dutch Week by Snowtime – van 26 april tot 3 mei 2014 – vindt plaats tijdens de meivakantie in Val Thorens. Vanaf de start van de Dutch Week – in 1991 – onderkende toeroperator Snowtime de aantrekkingskracht van het dorp en het skigebied op Nederlandse wintersporters. Val Thorens werd onlangs gekozen tot ’s werelds beste skiresort.

Oranje berg…
Koningsdag wordt vandaag geheel in stijl gevierd, de piste en het dorp kleuren oranje en het bier vloeit rijkelijk. Met Snowtime Travel organiseert er voor de oranje-wintersportgangers:

  • Gratis après-ski feesten, live concerten, acts en entertainment
  • Gratis T-shirt op maat voor kinderen en volwassenen
  • Alles geregeld: skipas, les- en testkaarten liggen klaar bij aankomst
  • Korting op skihuur, parkeren, supermarkten en restaurants
  • Gratis lunch concerten op de piste
  • First Tracks: VIP behandeling voor € 9, inclusief ontbijt
  • Test & Ride Center; gratis testen ski’s en boards

Muzikale lunches
Voor een ontbijt, kopje koffie of lunch adviseert de organisatie Chalet de la Marine. Snowtime verzorgt er namelijk dagelijks van 12:00-15:00 u muzikale gerechten. Ook het First Tracks ontbijt is hier te krijgen. Chalet de la Marine beschikt over een selfservice en een à la carte restaurant en meerdere terrassen. Groepen kunnen hier ‘s avonds dineren. Voor vervoer heen/terug kan worden gezorgd met de 20-zits pistebully.

Prijzen
Er worden hier Nederlandstalige ski- & snowboardlessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar aangeboden vanaf € 89,-. Ook lunchopvang en activiteiten zijn geregeld zodat je als ouder tot 14.00 uur de piste op kunt. En er is een nieuwe manier van lesgeven, de Ski Experience clinics met de Hear-Feel-Do methode, vanaf € 35,-.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.