Franse kampeervakantie begint bij ANWB

In Frankrijk zijn veel kampeermogelijkheden, je vindt ze allemaal tijdens de ANWB Kampeerdagen.

In Frankrijk zijn veel kampeermogelijkheden, je vindt ze allemaal tijdens de ANWB Kampeerdagen.

Frankrijk is dit weekend ook te vinden bij de ANWB kampeerdagen. Je kan terecht bij de stand van Het Frans Bureau voor Toerisme voor nieuws en leuke tips om te kamperen in Frankrijk. Het land biedt diverse mogelijkheden van boerencampings tot chique vijf sterren campings en van campings aan zee, tot het platteland en in de bergen. De volgende Franse bestemmingen zijn in de tent van het Frans Bureau voor Toerisme vertegenwoordigd: Auvergne, Champagne-Ardenne, Flower Campings, Somme en Midi-Pyrénées. Daarnaast worder er brochures uitgedeeld van Aix-en-Provence en Le Pays-d’Aix , Ardèche en Les Castels.

Franse activiteiten
Dit jaar is er weer volop animatie op de Frankrijkstand. Kinderen kunnen smullen van de gratis mini-crêpes of worden geschminkt tot hun favoriete creatie. Daarnaast kan je genieten van een kaas- en wijnproeverij op de stand met wijnen van “Domaine du Plaimont” uit Zuid-West Frankrijk.

Met korting naar de Kampeerdagen
Tot en met 11 april kunnen bezoekers online entreekaarten bestellen met 50% korting.
Om van deze aanbieding te profiteren bestel je de kaarten rechtstreeks via www.anwbentreebewijs.nl/bestel/3276

Voor meer informatie over een vakantie in Frankrijk ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.