George Bush opent eigen museum


De Amerikaanse oud-president George W. Bush heeft zijn schilderijen-collectie uitgebreid. Na een paar gewaagde portretten van zichzelf en zijn honden heeft hij nu met penseel 24 wereldleiders vereeuwigd. Met ‘The spirit of friendship’-tentoonstelling heeft Bush zijn visie op oud-ambtgenoten weergegeven. Bush onthulde zijn nieuwe schilderijen in een tv-interview met zijn dochter, Jenna Bush Hager. In zijn collectie kunstwerkjes zitten portretten van onder anderen Tony Blair, Vladimir Poetin, de dalai lama, Angela Merkel en Hamid Karzai.
Wie zelf de expositie wil bekijken kan dat doen in het George W. Bush Presidential Library and Museum in Dallas, Texas

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.