Hellendoorn houdt Auti-Doe-Dag

Hellendoorn opent haar deuren weer voor een nieuw seizoen.

Hellendoorn opent haar deuren speciaal voor mensen met autisme.

Hellendoorn organiseert ook dit jaar weer de Auti-Doe-Dag. Samen met de Nederlandse Vereniging voor Autisme openen ze op 12 april het park exclusief voor mensen met autisme en hun familie. Het doel van de dag is om deze groep een leuke dag te bezorgen. Het park is speciaal voor deze gelegenheid aangepast voor de mensen met autisme.

Auti-Doe-Dag
Zaterdag 12 april 2014 opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren van 10:00 uur tot 17:00 uur speciaal voor mensen met autisme. Die dag is het park aangepast op hun wensen en behoeften. Zo staat er geen muziek aan, zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar om drukte en rijen te voorkomen en staat er een NVA-stand voor meer informatie over autisme. Tijdens deze dag zijn er ook extra informatiepunten en vrijwilligers aanwezig om dit avontuurlijke uitje tot een succes te maken.

Hellendoorn
Dit is de derde editie van Avonturenpark Hellendoorns’ Auti-Doe-Dag. ‘We vinden het bijzonder iets te kunnen betekenen voor deze groep mensen en hun naasten. Met de aanpassingen die we in het park doen, moet het voor deze gezinnen een onbezorgd dagje uit worden,’ aldus Marloes van Rooijen, woordvoerster van Avonturenpark Hellendoorn.

Info
Om grote drukte te voorkomen zijn, is het totale beschikbare aantal kaarten beperkt. Hierdoor zijn deze kaarten vooraf alleen te bestellen via de website. De kaarten zijn alleen geldig op deze dag. De normale entreeprijs is € 21,50 p.p., maar NVA-leden en hun naasten betalen een gereduceerde prijs van €16,50 p.p. Op de website staat ook een voorbereidingskit met informatie over deze speciale Auti-Doe-Dag.

Voor meer informatie en kaarten ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.