Kampeerfilms kijken op Vlieland

Openluchtbioscoop.

Openluchtbioscoop.


Eén eiland, drie dagen, zes films is het motto van een nieuw festival, dat van vrijdag 27 t/m zondag 29 juni 2014 op Vlieland gehouden wordt. Het evenement wordt georganiseerd door Podium Vlieland in samenwerking met kampeerterrein Stortemelk. “Slapen op een bed in een volledig ingerichte tent. Het strand op loopafstand. En tussendoor kijken naar de mooiste films over kamperen. Met op zaterdagavond een openluchtvoorstelling in de duinen”, zo promoot de organisatie het evenement.

Een dramatische kampeervakantie langs de Welshe kust, een trektocht door de Australische wildernis, met de caravan ploeteren in de Noorse sneeuw. In alle films op het eerste Nederlandse kampeerfilmfestival is een belangrijke rol weggelegd voor tenten en caravans. Het filmprogramma is een combinatie van de betere publieksfilm en toegankelijke filmhuisfilms, variërend van een ontroerend kampeerdrama tot de ultieme anti-caravankomedie.

Aldus de organisatie zelf. Op deze pagina zijn toegangskaartjes en verblijfsmogelijkheden te boeken. Een compleet arrangement kost €129 per persoon op basis van minimaal twee personen per tent.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.