Koop reiskaartjes voor heel Europa

GoEuro is een nieuwe website die het mogelijk maakt reiskaartjes door heel Europa te kopen.

GoEuro is een nieuwe website die het mogelijk maakt reiskaartjes door heel Europa te kopen.

Er is al lang een systeem waarmee je internationale vliegtickets kan kopen, maar iedereen die het eens geprobeerd heeft weet hoe moeilijk het is om bus en/of treinkaartjes te kopen in een ander Europees land. Daar heeft GoEuro een gat in de markt gevonden. Zij geven je namelijk de mogelijkheid reiskaartjes te boeken voor nu elf landen. De website is net online in Nederland en werkt in zes andere landen. Binnenkort krijgen ze ook een app, zodat je ook op reis je kaartjes kan boeken.

Gemis
Naren Shaam bouwde de website omdat hij zelf het gemis ervaren heeft. “In de zomer van 2010 reisde ik in vier maanden door veertien Europese landen. De reisbedrijven zijn per land georganiseerd. En als je de reisinformatie al hebt, weet je niet hoe lang je erover doet om van A naar B te komen en wat de totale kosten zijn”, zegt hij in dit artikel van Emerce.nl.

Voor meer informatie over deze nieuwe dienst ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.