Lentefeest in Disnelyland Parijs

Dinseyland viert een groot Lentefeest en nodigt jou uit om ook te komen.

Dinseyland viert een groot Lentefeest en nodigt jou uit om ook te komen.

Disneyland verwelkomt de lente met een nieuwe parade. Afgelopen weekend transformeerde Disneyland Paris in een Lentefeest, waar je nog tot en met 22 juni van kunnen genieten. Op het programma staan nieuwe evenementen, nieuwe decors en je ontmoet de Disney figuren in hun nieuwe lentekostuums.

Lenteshow
Disney’s Spring Promenade, is de show van de dag. Deze kleurrijke en muzikale show bruist met meer dan 100 performers, waaronder 90 dansers. De Disney figuren zijn ook van de partij. Speciaal voor het Lentefeest heeft de kostuumafdeling van Disneyland Paris nieuwe lente-outfits voor de Disney figuren ontworpen. Voor deze première van Disney’s Lentefeest presenteert Disneyland Paris nog een ander kleurrijk moment. In de show “Welcome to Spring” word je verwelkomd aan het begin van Main Street, U.S.A. en word je ondergedompeld in vlinders, bloemen, topiairies en muziek. Ook is het voor het eerst mogelijk om Rapunzel te ontmoeten bij Casey’s Corner in Main Street U.S.A..

Bomen beelden
De topiaries zijn te zien bij het Kasteel van Doornroosje. Deze topiaries zijn helemaal ingelegd met bloemen en hebben de vorm van je favoriete Disney figuren. Zo zijn er topiaries te zien van de 101 Dalmatiërs, Simba en Nala (The Lion King), de Aristokatten en Bambi met z’n vriendjes Bloempje en Stampertje. Als laatste kunnen kinderen tijdens het Lentefeest op een actieve ontdekkingstocht gaan, dankzij een folder over de natuur in Disneyland Paris en spelenderwijs ontdekken ze de grootste tuin van Europa.

De grootste tuin van Europa
Disneyland Paris is meer dan een attractiepark. Door de hoeveelheid aandacht die besteed wordt aan tuinarchitectuur is het een groot groen theater geworden, dat zich uitstrekt over 2230 hectare. Er zijn meer dan 35,000 bomen, 45,0000 struiken en jaarlijks worden meer dan 1 miljoen bloemen geplant. De groendienst die dagelijks voor het onderhoud zorgt, bestaat uit 130 tuinmannen en 9 verschillende kwekers en arboristen. Het irrigatiesysteem omvat 6000 km aan leidingen en ook 1,500,000 m² biodiversiteit.
Disneyland Paris heeft sinds haar 20e verjaardag haar eigen tulp. Deze is officieel gedoopt in de Keukenhof op 12 april 2012. Deze oranje tulp bloeit ook deze lente weer in het Disneyland Park.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.