Lord Of The Rings in Concertgebouw

Je kan nu de eerste film van The Lord of the Rings zien met live muziek.

Je kan nu de eerste film van The Lord of the Rings zien met live muziek.

Het eerste deel van Lord of the Rings zien terwijl de muziek live gespeeld wordt? Dat kun je nu meemaken. Een orkest en twee koren met in totaal 250 personen spelen op 7,8 en 9 juli in het Concertgebouw in Amsterdam de filmmuziek van The Lord Of The Rings. De muziek van componist Howard Shore wordt uitgevoerd door Het Gelders Orkest, het Brabant Koor en Vocaal Talent Nederland.

The Lord of the Rings
Howard Shore’s heeft de onvergetelijke muziek van The Lord of the Rings – The Fellowship of the Ring geschreven. Deze muziek live horen maakt de film nog echter. Onder een groot filmdoek brengen Het Gelders Orkest en een koor de muziek van Middle Earth tot leven. Doordat je de film nu ziet met live muziek krijg je een hele nieuwe filmervaring.

Oscar & Grammy Award
Componist Howard Shore won voor zijn muziek voor The Lord of the Rings zowel een Grammy Award als een Oscar. Shore liet zich voor de soundtrack inspireren door muziek van alle tijden en van alle windstreken. Resultaat is een bijzondere muzikale wereld die de film echt tot leven brengt.

Je hebt een kaartje voor dit speciale concert vanaf €42,-. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.