Maak een ‘selfie’ in het museum

De inzendingen tot dusver (vrijdagmorgen).

De inzendingen tot dusver (vrijdagmorgen).


Voor nieuwsgierigen en camera-lovers goed nieuws: het is dit weekend Museum Weekend en ter gelegenheid daarvan wordt een landelijke selfie-campagne gehouden. Dat betekent dat je je ongegeneerd kunt fotograferen bij een museumobject (‘Hé kijk eens Rembrandt, met mij er bij was deze veel beter geweest!’). In totaal zijn op 5 en 6 april meer dan 300 musea (deels gratis) geopend voor het publiek. In ieder geval zijn er op vrijwel alle plekken bijzondere acties. Meer informatie over het programma: www.museumweekend.nl Alle persoonlijke inzendingen zijn te zien op www. selfiemuseum.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.