Met een klassieker op je rug lopen…

Zou je er ruim 200 euro voor over hebben om met zo'n tijdloos model op je rug te lopen?

Zou je er ruim 200 euro voor over hebben om met zo’n tijdloos model op je rug te lopen?


Stijl is alles, voor sommige mensen. De broek, de schoenen, de bril, elk detail denken ze over na. En als ze sportief buiten zijn, dan geldt hetzelfde. Deze groep zal het dan ook verheugen dat er een klassieker weer te koop is: de Rucksack No. 21 van Fjällräven. Volgens sommigen ‘tijdloos mooi’. Het is een rugzak van gewaxt G-1000 HeavyDuty, een sterke uitvoering van Fjällräven’s eigen stof. Het hoofdvak, afgesloten met een bovenklep, is voorzien van een gepolsterd binnenvak voor een laptop. Het binnenvak is uitgerust met een uitneembaar zitmatje en een flessenhouder die de thermosfles rechtop houdt. Dankzij de lichtgekleurde voering kun je gemakkelijk je spullen vinden. De Rucksack No.21 is zowel geschikt voor alledaags gebruik als voor lange outdoor-wandelingen. Verkrijgbaar in de formaten large, medium en small.

Fjällräven Rucksack No. 21 Large (30 L) is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Advieswinkelprijs € 234,95. De rugzak is ook verkrijgbaar in Medium (20L, € 174,95) en Small (15L, € 154,95). Kijk voor meer informatie op Fjallraven.nl. Social media:Facebook.com/FjallravenTwitter.com/Fjallraven_SweYoutube.com/Fjallraven.

Fjällräven is in 1960 opgericht in het ruige, Zweedse Örnsköldsvik door Åke Nordin. Åke was een zeer gepassioneerde zwerfsporter en altijd bezig met het verbeteren van zijn uitrusting. Sindsdien kleden vele boswachters, jagers, trekkers en vissers zich met de onverwoestbare en sneldrogende G-1000 stof die door Fjällräven werd ontwikkeld. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Functioneel, duurzaam, tijdloos en altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.