Nieuw: Pretpark de vroege vogel

Je kan je vermaken in het gratis pretpark De Vroege Vogel, ook wel bekend als 'de natuur'.

Je kan je vermaken in het gratis pretpark De Vroege Vogel, ook wel bekend als ‘de natuur’.

Als je kinderen vraagt wat ze willen doen tijdens een dagje uit roepen ze bijna altijd: ‘naar een pretpark!’. Dat kan nogal duur uitpakken, maar er zijn alternatieven. Nederland heeft ook een pretpark dat dag en nacht open is, wwar je nooit uitgekeken raakt, je niet in de rij hoeft te staan en een gezond ontbijt kunnen kopen vanaf €1,50. Dit is Pretpark De Vroege Vogel of eigenlijk gewoon de natuur.

Pretpark zonder grenzen
In Pretpark De Vroege Vogel kijk je je ogen uit. Je gaat op pad met een IVN-natuurgids die precies weet waar zich de coolste attracties bevinden. Zo kun je in Sint-Oedenrode naar een voorstelling van de Nachtvlinders, in het Land van Maas en Waal meedoen aan de Speurtocht en in Vijlen-Vaals naar de Heuvel 4D Experience.

Ontbijten in het wild
Kortom: de natuur heeft eindeloos veel vermaak te bieden. Moe van alle avonturen (of voordat je eraan begint) staat er een ontbijt voor je klaar. De dieren om je heen zijn niet geanimeerd, maar echt en de geuren komen niet uit een potje.

Je kan vanaf nu een plekje in dit pretpark reserveren op de website, hier vind je ook meer informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.