Nieuwe show: Pippi en de Zeven Zeeën

Beeld van een van de shows die opgevoerd worden in Zweden.

Beeld van een van de shows die opgevoerd worden in Zweden.


Astrid Lindgrens Wereld, het Zweedse pretpark dat gewijd is aan Pippi Langkous, heeft dit zomerseizoen voor het eerst een theatershow. Pippi Langkous gaat daarin op reis, samen met Tommy en Annika. Ze gaan naar Porto Peluso, waar ze Pippi’s vader bevrijden van de piraten.

Pippi en de Zeven Zeeën is een voorstelling voor het hele gezin. Kanonschoten, rook, piratenschepen, gevechten en aanstekelijke liedjes moeten deze avond tot een van de hoogtepunten van de zomer maken. De avondvoorstelling Pippi en de Zeven Zeeën begint om 19.30 uur en duurt ca. 75 minuten. De show is te zien van 7 t/m 24 juli. Toegangsprijzen: Volwassenen 275 SEK (€ 31), kinderen van 3-12 jaar 150 SEK (€ 17). Kaartjes kun je bestellen via de website van het park: ALV.se.

Astrid Lindgrens Wereld ligt in Zuid-Zweden, halverwege Malmö en Stockholm. Het park is geopend van 16 mei t/m 28 september 2014. Ook tijdens de Zweedse en Deense herfstvakanties. Je beleeft er alle verhalen van Astrid Lindgren. Elke dag zijn er meer dan vijftig verschillende voorstellingen, maar kinderen kunnen er vooral zelf dagenlang spelen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.