Parijs stad van de liefde

De film A weekend in Paris laat je zien waarom Parijs de stad van de liefde genoemd wordt.

De film A weekend in Paris laat je zien waarom Parijs de stad van de liefde genoemd wordt.

Parijs heeft niet voor niets de bijnaam: stad van de liefde. De Franse hoofdstad biedt namelijk alles om je relatie weer te doen herleven. Je vindt er cultuur, mode en culinaire hoogstandjes. Want als je al jaren samen bent en ineens de kinderen het huis uit gaan is het belangrijk om elkaar weer te leren kennen en misschien wel opnieuw verliefd te worden op elkaar. Dat is precies wat Nick en Meg Burrows doen in de nieuwe komedie A Weekend In Paris, een Engelse film van de makers van Notting Hill.

De film
De film gaat over: “Nick (Jim Broadbent) en Meg Burrows (Lindsay Duncan), een echtpaar uit Birmingham, gaan ter gelegenheid van hun 30-jarige huwelijk terug naar de stad waar zij drie decennia geleden op huwelijksreis gingen. Ze arriveren in Parijs, de stad van de liefde, in de hoop hun relatie weer nieuw leven in te blazen. Maar het gaat allemaal niet zoals gepland. Op een avond lopen ze Morgan (Jeff Goldblum) tegen het lijf, een succesvol oud-leerling van Nick. Hij nodigt hen uit voor een diner bij hem thuis. Daar krijgt het koppel een nieuwe kijk op het leven, de liefde en hun relatie.”

Je kunt hier alvast de trailer bekijken. Vanaf 17 april draait A Weekend in Paris in de Nederlandse bioscopen. Like de Facebookpagina om niets te missen van A Weekend in Paris.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.