Pierre & Vacances opent nieuwe residentie

Pierre & Vacances premium begint het seizoen met de opening van een nieuwe residentie en de renovatie van anderen.

Pierre & Vacances premium begint het seizoen met de opening van een nieuwe residentie en de renovatie van anderen.

Het seizoen gaat weer beginnen en daarmee voeren verschillende ketens de nodige veranderingen door. Zo opent Pierre & Vacances premium een nieuwe premium residentie en renoveren ze drie van de reeds bestaande bestemmingen. Zo gaat het merk het nieuwe seizoen met enthousiasme tegemoet.

Nieuwe premium Julia Augusta
De in Zuid-Frankrijk gelegen plaats Roquebrune-Cap-Martin biedt vanaf eind juni een nieuwe premium residentie: Julia Augusta. Met de opening van deze bestemming wordt het premium aanbod aan de Middellandse Zee versterkt. Het charmante Roquebrune-Cap-Martin ligt tussen Monaco en Menton met een uitzicht op de Middellandse Zee. De nieuwe residentie bevindt zich op 200 meter van het strand en op loopafstand van het centrum en biedt 70 ingerichte appartementen met een modern design. De residentie heeft ook een verwarmd zwembad met solarium en aangelegde strand op het dak van de residentie.

Vernieuwde bestemmingen
Naast deze nieuwe premium residentie zijn ook reeds bestaande bestemmingen binnen het aanbod vernieuwd. Het betreft de premium residenties Haguna in Biarritz, Cannes Mandelieu in Cannes – Mandelieu en Le Coteau et la Mer in Douarnenez (geopend in augustus 2012). Residentie Haguna heeft er een wellnesscentrum, een terras, een speelterrein en een fietsenhok bijgekregen. Daarnaast zijn in de appartementen bepaalde onderdelen, zoals de ramen, bedden en keuken vervangen. De appartementen van de residenties Cannes-Mandelieu en Le Coteau et la Mer hebben een algehele renovatie ondergaan.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.