Plan je lange afstand fietsroute

De vernieuwde Basiskaart LF-routes helpt je met het plannen van je fietsroute.

De vernieuwde Basiskaart LF-routes helpt je met het plannen van je fietsroute.

Er is een vernieuwe Basiskaart LF-routes uitgekomen. De Basiskaart LF-routes behoort al jaren tot de standaarduitrusting van veel fietsers. In de nieuwe editie zijn alle wijzigingen in LF-routes van de afgelopen twee jaar opgenomen. Met deze nieuwe uitgave kan elke fietser naar eigen inzicht mooie meerdaagse vakantietochten samenstellen, van een weekendje tot een volledige vakantie.

4500 km langeafstandsroutes
Op de Basiskaart is het complete netwerk van LF-routes weergegeven. Dit netwerk beslaat zo’n 4.500 kilometer en is al ruim 25 jaar de ideale basis voor het plannen van elke langeafstandsfietsroute. LF-routes zijn in twee richtingen bewegwijzerd en voeren langs de mooiste plekjes van Nederland. Overstappen op de regionale fietsroutenetwerken kan heel eenvoudig. De aansluitende fietsknooppunten staan ook op de kaart.

Prettige schaal
Op 22 dubbelzijdig bedrukte kaarten staat heel Nederland, in een schaal van 1:100.000. Deze zeer prettige schaal geeft de fietser veel detail voor een nog prima oriëntatie onderweg. In het kaartbeeld staan de locaties van Fietsers Welkom! adressen en van bezienswaardigheden weergegeven. Een los boekje bevat de gebruiksaanwijzing.

Suggesties voor themaroutes
De Basiskaart is ideaal om binnen het LF-netwerk routes op maat samen te stellen. Maar in de gids staan ook al enkele suggesties voor aantrekkelijke themaroutes. Hierbij zijn (delen van) LF-routes met elkaar verbonden. Van enkele themaroutes is een gratis folder beschikbaar; te downloaden via nederlandfietsland.nl.

Online bestellen
De Basiskaart LF-routes is voor € 24,95 te bestellen via webwinkel.nederlandfietsland.nl. De gratis folders zijn daar ook te bestellen. De Basiskaart kaart zal in de loop van april ook te bestellen zijn via ANWB en VVV-kantoren (ISBN 978-90-72930-514).

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.