Probeer Drenthe tijdens proefweekend

Een zwemdiploma geeft geen garanties.

Tijdens het proefweekend kun je alles wat Drenthe te bieden heeft ontdekken met korting.

Tijdens het proefweekend Drenthe kun je eens uitproberen of Drenthe een vakantiebestemming voor jou is. Het weekend is van 20, 21 en 22 juni en het kan druk worden in Drenthe. Tijdens het ‘Proefweekend Drenthe’ kun je zwemmen in een bosmeertje, slingeren aan een touw, een eigen pijl en boog maken of klauteren in het klimpark. In dit weekend kunnen bezoekers komen kamperen of relaxen in een bungalow met 40% korting.

Acties
Boekers van het Proefweekend mogen gratis meedoen aan buitenactiviteiten gehouden worden op leuke plekken midden in de natuur. De buitenactiviteiten vinden plaats bij Taribush, Joytime Groepsactiviteiten en Buitencentrum Boomkroonpad van Staatsbosbeheer. Marketing Drenthe is er trots op dat bijna 30 campings en bungalowparken zich inzetten om bezoekers een eigen Drenthe-moment te bezorgen

De actie met alle deelnemende campings en bungalowparken en de activiteiten staan op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.