Programma Vestrock compleet

Limp Bizkit is een van de bands die de line-up van Vastrock compleet maakt. Foto: Vestrock.

Limp Bizkit is een van de bands die de line-up van Vastrock compleet maakt.

Het programma van Vestrock is compleet met de de bevestiging van Limp Bizkit, The Opposites, Intergalactic Lovers, Herman Brusselmans, Ronnie Flex, Jennah Bell, Doctor Millar, de speciaal voor de lustrumeditie opgerichte Vestrock All Stars Band, Prof Jan Tytgat, Tremble, Regain, Clock Kid, Fatal Inc en de Zeeuwse Pop aan Zee bands Dyl’N, The Shore Cries Attic en Going Dutch.

Vestrock
De organisatie is trots op het programma van de Vestrock lustrumeditie die tijdens het Pinksterweekend van 2014 gaat plaatsvinden. In 5 jaar is Vestrock er in geslaagd om op een prachtige locatie, het Eiland in de vestingwerken van de middeleeuwse vestingstad Hulst, op een steenworp afstand van Breda, Rotterdam en Antwerpen, uit te groeien tot festival met een landelijke ambitie en uitstraling naar zowel Nederland als België. Bovendien is er dit jaar de mogelijkheid om te overnachten op de Vestrock camping, die gelegen is op kruipafstand van het festivalterrein.
Het gehele programma voor 2014 omvat ruim 70 acts die een bijzondere diversiteit aan muzikale genres op vier verschillende podia bieden.

Vestrock vindt plaats op zaterdag 7 juni en zondag 8 juni en wordt vooraf gegaan door Vestrock Junior op 6 juni. Kaarten voor Vestrock Junior zijn €17,50. Naar het gewone Vestrock ga je vanaf €30,-. Kaarten zijn te koop via de website, hier vind je ook het hele programma en meer informatie.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.