Shoestring bouwt reisfeestje

Shoestring bouwt een reisfeestje bij Zandvoort. Foto: Shoestring

Shoestring bouwt een reisfeestje bij Zandvoort. Foto: Shoestring


Reisorganisatie Shoestring pakt het dit jaar anders aan. Waar veel reisaanbieders live evenementen gebruiken om bezoekers te laten zien hoe hun reisproduct in elkaar zit, gaat Shoestring dat de bezoekers ‘laten voelen’. Hoe is het om met een groep vreemden op vakantie te gaan en daar activiteiten mee te ondernemen? Of om nieuwe culturen te leren kennen en dingen te eten en drinken die voor ons heel raar zijn? Ontdek het bij ‘Shoestring Durf!’

De organisatie noemt het zelf het ‘pre-summer event van het jaar’. Het evenement wordt zaterdag 24 mei 2014 van 15 tot 21 uur gehouden in de strandtent Bruxelles aan Zee, strandtent 14, Zandvoort. Deelname kost 10 euro.

Onder de noemer ‘de wereld rond in 1 dag’ kunnen bezoekers onder andere: deelnemen aan een workshop Braziliaans capoeira (vecht-dansen), een hippe karaokebar binnenstappen en zingen op zijn Japans, oriëntaalse gerechtjes proeven, grenzen verleggen met het eten van gefrituurde sprinkhanen, de heupen los swingen tijdens een proefles bachata en meedoen met een reisquiz. Kaartjes zijn via deze link te koop.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.