Vliegtuig-attractie in Dubai Mall

De opening van de attractie in Dubai.

De opening van de attractie in Dubai.


Emirates A380 Experience is een nieuwe attractie in het wereldberoemde winkelcentrum The Dubai Mall. Hierin kunnen bezoekers ervaren wat het is om een vlucht te maken langs Parijs, Amsterdam en Hong Kong. De attractie werd geopend door Sheikh Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Chairman en Chief Executive van de Emirates Airline & Group.

De Emirates A380 Experience bevindt zich in The Village in The Dubai Mall en maakt het voor bezoekers mogelijk een kijkje te nemen in de cockpit van ’s werelds meest moderne toestel. Bezoekers kunnen aan boord van de simulator opstijgen en landen op 12 wereldwijde luchthavens in verschillende weersomstandigheden. Na de opening van de Emirates Aviation Experience in Londen vorig jaar is dit de tweede simulator attractie van Emirates.

Bezoekers van de Emirates A380 Experience kunnen een vlucht maken langs de historische binnenstad van Parijs, de prachtige grachten van Amsterdam en spectaculaire skyline van Hong Kong. In de nieuwste Emirates Official Store in The Dubai Mall is het volledige scala aan merchandiser te vinden; van modelvliegtuigen en kleding tot de Little Travellers collectie en reisaccessoires. Ook is de complete, internationale lijn van voetbalshirts verkrijgbaar van clubs die door Emirates worden gesponsord.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.