Wat doen in weekend 12 en 13 april?

Obama bij het schilderij in Den Haag.

Obama bij het schilderij in Den Haag.

De redactie van Elke Dag Vakantie.nl heeft voor alle vrij-denkers weer de activiteiten voor het komend weekend op een rijtje gezet. Hier onze top 14 van wat je kunt doen in het weekend van 12 en 13 april 2014.

 1. Gratis naar Gemeentemuseum Den Haag op zondag 13 april. Bezoekers kunnen dan in de voetsporen van president Obama treden en zich laten fotograferen voor het beroemde schilderij Victory Boogie Woogie.
 2. Op 12 en 13 april vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen en CD beurs plaats, zoals altijd in samenwerking met de VerzamelaarsJaarbeurs. De beurs beleeft haar 41ste editie en is internationaal bekend vanwege het grote aanbod vinyl, boeken, films, cd’s, tijdschriften, gesigneerde platen, posters, foto’s en t-shirts op het gebied van muziek.
 3. De Gebruikersgroep Bentwoud organiseert in samenwerking met restaurant Roest op de Golfbaan Bentwoud en Staatsbosbeheer “de Lentewandeling Bentwoud”.
 4. Twee podia, zes rockbands en één entertainmentact. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de vierde editie van StockRock, het festival dat op zaterdagavond 12 april plaatsvindt in café-feesterij De Potter in Schaijk.
 5. Op zaterdag 12 april is er de Plantenruilbeurs in De Groene Inval in kasteel Sypesteyn in Loosdrecht.
 6. Op zondag 13 april om 10.00 uur organiseert Staatsbosbeheer weer een wandeling in het zuidelijke deel van Berkheide nabij Wassenaar.
 7. In het Sloterparkbad in Amsterdam vindt het internationale kampioenschap schoonspringen plaats.
 8. Golfcentrum de Batouwe in Zoelen (9 holes) houdt een open dag, waarbij families welkom zijn. Ook Golf- en Countryclub Liemeer opent de deuren tijdens deze ‘Nationale Open Golfdag’.
 9. Op zondag 13 april, om 14 uur, houdt IVN Geldrop een informatieve wandeling in het Kasteelpark in Geldrop. Startpunt is natuurinformatiecentrum “De Paardestal”, tegenover het kasteel.
 10. In het Fotomuseum in Den Haag opent een expositie met werk van Margaret Bourke-White.
 11. Op 12 april worden De Kazematten in Vlissingen officieel geopend. Vanaf 13.00 uur is het publiek van harte welkom. Het hele weekend zijn er extra activiteiten. Na bijna honderd jaar zijn De Kazematten nu weer voor publiek toegankelijk.
 12. Zaterdag 12 april is de internationale Dag van de Ruimtevaart.
 13. Bij het Zeeuwse Bruinisse vindt het NK Windsurfen plaats.
 14. In Duinrell wordt de jaarlijkse meerlingen-dag gehouden. Daarvoor moeten deelnemers zich vantevoren aanmelden.
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.