Zweden: Ferry met retourticket via brug…

Boot en brug blijken prima samen te gaan.

Boot en brug blijken prima samen te gaan.


Scandlines biedt vanaf nu ook tickets over land aan. De ferrymaatschappij introduceert een nieuw combinatieticket waarbij de rit over de Øresundbrug is inbegrepen. Hierdoor maken Nederlandse vakantiegangers nog eenvoudiger de oversteek naar populaire vakantiebestemmingen als Malmö en Ystad. Het combiticket is vanaf nu beschikbaar voor de routes Puttgarden-Rødby en Rostock-Gedser.

Met de ‘vogelvluchtroute’, de snelste route over de Oostzee, wordt in 45 minuten de oversteek van Puttgarden naar Rødby gemaakt. Bij de terminal van Puttgarden wordt de voucher voor de Øresundbrug verstrekt. Hierdoor worden wachttijden bij de cash of creditcard tolhokjes, van de 165 km verderop liggende brug, omzeild. Het nieuwe ticket is beschikbaar als enkele reis en retour. Het Øresund ticket is, in combinatie met de oversteek Puttgarden-Rødby, verkrijgbaar vanaf € 77,-. De variant met de oversteek Rostock-Gedser vanaf € 90,-.

Voor vakantiegangers die doorreizen naar Noord Zweden of Noorwegen, blijft het reguliere Zweden ticket beschikbaar, inclusief de 20 minuten durende overtocht Helsingør-Helsingborg in Noord Denemarken. Het Zweden ticket is tot 24 uur voor vertrek te koop via www.scandlines.nl en het Scandlines Service-Center (tel. +49 (0)381 7788 7766). Het combinatieticket met de Øresundbrug is uitsluitend boekbaar via het callcenter. Naast auto’s, is het ticket ook geldig voor campers en caravans met een lengte tot 6 m. De consument vindt meer informatie op: www.scandlines.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.