Afvalbedrijf schenkt Natuurpark fietsen

Met de fiets door de polder.

Met de fiets door de polder.


Natuurpark Lelystad biedt de toeristen 18 km aan fietspad. De toevallige passant, die zonder fietsendrager richting Flevoland vertrok, kan nu een nieuwe fiets huren. Deze service werd mogelijk dankzij een financiële bijdrage van Afvalzorg. Vandaag nam het Flevo-landschap twintig nieuwe huurfietsen voor Natuurpark Lelystad in ontvangst.

Het uitgestrekte Natuurpark Lelystad, dat zo’n 400 hectare groot is en waar 18 km fietspad doorheen loopt, is volgens de beheerder bij uitstek geschikt om per fiets te verkennen. Overigens was het al langer mogelijk om fietsen in het park te huren, maar de oude fietsen waren na jaren intensief gebruik echter dringend aan vervanging toe. De nieuwe fietsen, geleverd door FlevoFiets uit Emmeloord, zijn robuust en voorzien van drie versnellingen. De fietsen zijn er in twee maten, waarbij het zadel eenvoudig in hoogte verstelbaar is. Voor kinderen zijn er ook kinderzitjes te huur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.