ANWB Extra gidsen nu ook als iBook

De ANWB Extra gidsen zijn nu ook als iBook te krijgen.De ANWB Extra gidsen zijn nu ook als iBook beschikbaar. Een selectie van zes populaire bestemmingen staat in de iBookstore en voorziet de reiziger van alle benodigde reisinformatie. Van geschiedenis en achtergrondinformatie tot de 15 belangrijkste hoogtepunten, alles op een rij om de bestemming optimaal te beleven.

De ANWB Extra gidsen
Elke gids bevat een lijst van accommodaties om te overnachten, restaurants, winkels en uitgaansmogelijkheden. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn terug te vinden op de overzichtskaart en elk hoogtepunt is voorzien van een kleiner kaartje, om zo makkelijk je weg te vinden. Met links naar webpagina’s, actuele informatie, evenementen, toegangstickets via anwb.nl/tickets en het weer ter plaatse krijgt de reisgids een extra dimensie.

Verkijgbaar
ANWB Extra iBooks zijn vanaf nu beschikbaar in de iBookstore met de volgende bestemmingen: Nederlandstalig Barcelona, Berlijn, Parijs, Sardinië Andalusië en Engelstalig Amsterdam. De iBooks kosten € 5,99 per stuk.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.