Bekijk nieuwste tenten tijdens tentshows

Als je nog een tent zoekt om te gaan kamperen deze zomer, kun je naar een van deze tentshows gaan. Foto: NOMAD.

Als je nog een tent zoekt om te gaan kamperen deze zomer, kun je naar een van deze tentshows gaan. Foto: NOMAD.

Er komen weer verschillende tentenshows aan, waar je de nieuwe collecties van veel bekende merken kan bekijken. Als je nog op zoek bent naar een tent voor deze zomer, dan is een bezoekje aan een van deze shows misschien de moeite waard. Je vindt er alles van ruime en moderne familietenten tot hippe festivaltentjes en lichtgewicht reistenten. De tenten staan opgezet zodat je ze nog beter kunt bekijken en de vakantiesfeer alvast kunt proeven. Daarnaast komt NOMAD met een nieuw concept: het leasen van een tent.

Shows:
17 &18 mei: Tentenshow Karsten te Natuurpark MAK Blokweer (nabij Hoorn)
9 juni (tweede Pinksterdag): Tentenshow Soellaart te Haarlem, sportvelden Kleverlaan
13 & 14 juni: Tentenshow Outdoor XL te Barendrecht
21 & 22 juni: Tentenshow de Wit, Schijndel

Nieuw: Tent leasen
Wil je ontzettend graag op reis, droom je al maanden over bovenstaande DOGON 4 Air of zie je jezelf al helemaal zitten met je kinderen voor die ene NOMAD gezinstent? Wil je liever gisteren dan morgen weg, maar komt het nu net niet goed uit met de financiën? NOMAD biedt het NOMAD Betaalplan aan. Vanaf dit seizoen is het mogelijk om een tent vanaf € 400,- (met evt. accessoires) op afbetaling te kopen. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.