Better Places laat je reizen met local

De nieuwe reisorganisatie Better Places.

De nieuwe reisorganisatie Better Places.


Waarom zou je nog naar een reisbureau gaan als je rechtstreeks advies kunt krijgen van iemand die woont in het land dat je wilt bezoeken? Steeds meer reizigers stellen graag zelf via internet hun vakantie samen zonder tussenkomst van een reisagent of touroperator. Maar waar haal je voldoende lokale kennis vandaan? Het nieuwe online initiatief Better Places zegt de ervaren reiziger de mogelijkheid te bieden om rechtstreeks in contact te komen met een reisexpert ter plaatse. “Samen ontwerp je je droomreis. Door deze manier van boeken komt er bovendien meer geld op de bestemming terecht en betaal je een lagere prijs”, zo stelt het bedrijf.

Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie. Better Places selecteert volgens eigen zeggen zijn reisexperts op kwaliteit, passie voor reizen en respect voor de natuur en de bevolking. “Uit ervaring weten wij dat reisexperts die op een duurzame manier werken reisbelevingen bieden die je niet snel zult vergeten. Via Better Places boek je ter plaatse maar wel met alle garanties, je betaling loopt via een Nederlandse bankrekening. Better Places is aangesloten bij het garantiefonds (SGR) en ANVR.”

Better Places is een initiatief van Saskia Griep, Ine Hustinx-Schaekers en Freek ten Broeke. Better Places is onderdeel van Riksja Travel en biedt reizen aan naar Zuid-Afrika, Thailand, Cambodja, Vietnam, Costa Rica, Indonesië, Bhutan, Peru, Ladakh en Mongolië. Het aantal bestemmingen zal worden uitgebreid.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.