Coleman komt met nieuwe collectie slaapzakken

Coleman komt met een nieuwe collectie slaapzakken voor deze zomer.

Coleman komt met een nieuwe collectie slaapzakken voor deze zomer.

Ook als je gaat kamperen wil je graag een goede nachtrust. Een van de dingen die daarvoor kan zorgen is een slaapzak. Een goede nachtrust zorgt er immers voor dat je overdag ten volle van het leven in the great outdoors geniet en dus ook het maximum uit je vakantie haalt. Bij het ontwerp van de nieuwe slaapzakken is vooral aandacht besteed aan comfort, warmte en draagbaarheid. Of je nu in gezinsverband gaat kamperen of met vrienden erop uit trekt in de wilde natuur. Hieronder vindt je alle nieuwe slaapzakken:

Silverton
Deze gezellige mummy slaapzakken bieden ook warmte en comfort wanneer de nachten een stuk kouder worden. Dankzij extra bescherming aan de nek- en ritslijn worden mogelijke koude plekken tot een minimum beperkt en de duurzame polyester ripstop buitenzijde kan tegen een stootje.

Telluride
Deze Telluride slaapzak is perfect voor weekenduitjes, al dan niet met de caravan, of overnachtingen bij vrienden. Deze zachte en comfortabele mummy slaapzakken bieden kwaliteit met een polyester buitentijk en een polykatoenen binnentijk, gecombineerd met een Coletherm vulling.

Breckenridge
In de Breckenridge slaapzak heb je ruimte genoeg om te bewegen en de capuchon zorgt voor nog meer comfort en warmte. Het buitentijk van polyester microfibre voelt zacht aan en is toch duurzaam en de dubbele laag vulling in de bovenzijde zorgt ervoor dat je deze slaapzak prima kunt gebruiken als het wat kouder is.

Vail
De Vail slaapzak combineert high-performance materialen met een oversized design, wat zorgt voor warmte en comfort tijdens langere gezinsvakanties. Slaap je buiten in een tent of binnen in een caravan, de Vail zorgt steeds voor een goede nachtrust.

Durango
Deze slaapzak gebruik je zowel thuis als op de camping als bij vrienden. Hij mag gezien worden dankzij het ruitjesmotief, maar vooral het comfort van deze ruime slaapzak is doorslaggevend. Verkrijgbaar in blauw en rood.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.