De veelzijdigheid van Barcelona inspireert

Suleyman in Barcelona.

Suleyman in Barcelona.


Elkedagvakantie.nl geeft graag een gezicht aan alle mensen die in Nederland betrokken zijn bij reizen en toerisme. Vandaag Suleyman Uslu van Parking Zaventem.

  1. Als er van al uw reizen maar één plek was waar u naar terug mocht keren, welke locatie zou u dan kiezen? Waarom?

In mijn relatief korte leven heb ik redelijk wat bestemming in Europa bezocht, van Berlijn tot Gran Ganaria en van Istanbul tot Barcelona. Van al deze bestemmingen is Barcelona de bestemming waar ik het idee had daar langere tijd te kunnen verblijven. Barcelona spreekt mij aan vanwege de veelzijdigheid, gastvrijheid en veiligheid. In slechts enkele dagen hebben we enorm veel gedaan en gezien. Barcelona heeft alles voor een heerlijke stedentrip. Prachtige stranden, haven aan zee, mooie cultuur en een top temperatuur. Er zijn teveel dingen om op te noemen die je kunt doen in Barcelona. Een “guided bike tour” brengt je langs veel bezienswaardigheden en als je een pientere gids hebt kan die je ook nog is alles vertellen over de Spanjaarden en Catalanen.

  1. Hoe houdt u uw vakanties het liefst? (Tentenman, hotelvrouw, museumbezoeker, stedentripper etc.) Waarom?

Ik hou van stedentrips en actieve vakanties. Wanneer ik op een bestemming ben wil ik zoveel mogelijk van dat land zien en beleven.

  1. Welke tip wilt u andere reizigers meegeven?

Voor de lezers heb ik twee tips: twijfel je om naar Barcelona te gaan? Doen! Het zal je niet teleurstellen. Breng een bezoek aan de Montserrat berg (50 km ten noordwesten van Barcelona). Met het geweldige trein en metro netwerk van Barcelona ben je er binnen een uurtje. Men weet natuurlijk al dat het vaak goedkoper is om te vliegen vanaf Brussel. Maar parkeren kan in Brussel ook goedkoper, vergelijk de tarieven op de website http://www.parkingzaventem.net/.

  1. Wat is uw naam, leeftijd en woonplaats?

Suleyman Uslu uit Amsterdam (26 jaar).

  1. Hoe kunnen mensen u bereiken/volgen? Uw (werk) website, twitter, Facebook etc.

Mocht je nog vragen hebben over deze citytrip kan je me contacteren via twitter.com/iamhosu

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.