Eerste festival in de tuinen van paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk is voor het eerst het decor van een festival.

Paleis Soestdijk is voor het eerst het decor van een festival.

Festivals zijn er deze zomer genoeg, maar deze is wel bijzonder. Dance the day away in de paradijselijke tuin van paleis Soestdijk, omringd door 170 ha bos. Velen high teas en andere royal party’s gingen vooraf, maar nooit eerder is deze locatie opengesteld voor een festival. 12inchCity organiseert op zaterdag 21 en zondag 22 juni het MONARCK festival op het echte paleis Soestdijk.

Line Up
De koninklijke line up wordt verzorgd door 12inchCity (o.a. CODE AM Radio Kootwijk, Graefenthal en FLOAT) in samenwerking met twee vooraanstaande hostingpartijen die later bekend gemaakt zullen worden. Gooi je heupen los op vrolijke Mexicaanse muziek waar prins Bernhard vervend liefhebber van was en geniet nippend aan een glas rosé champagne van theaterstukken die je mee terug nemen naar de tijd van toen.

Koninklijke activiteiten
Waan je terug in de tijd met de tunes van toen en mensen van nu. Geniet van een high tea op het terras met op de achtergrond trompet spelende herauten. Luister naar klassiek van bakelieten 78 toeren platen en voel, dansend op motown disco, krakende 80’s en 90’s, soulfull deephouse, warme techhouse het blauwe bloed door je aderen stromen. Met het geluid van het optreden van een Mariachi in de oren en een oester in de hand in de koninklijke tuin lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Stay tuned voor de bekendmaking van de daadwerkelijke line-up.

Paleis Soestdijk
Altijd al willen weten hoe prinses Juliana erbij zat? Take the grand tour en bekijk het paleis van binnen. Wat gebeurde er achter de witte muren van het paleis? Kom erachter dat het ook gewone mensen waren met hun eigen trekjes. Welke koning gaf het bevel aan iedereen van zijn personeel om zijn snor af te scheren? En welke prinses draafde iedereen tot waanzin? Al deze en nog meer verrassende feiten kom je te weten binnen de witte muren van het koninklijk paleis tijdens het festival. Voor de tour in het paleis zijn een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Een weekend vol muziek, beleving, ontspanning en historie. Kaarten zijn uitsluitend via de mailinglist verkrijgbaar voor €32,50. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.