Expedia zoekt freelance-reisbloggers

Expedia Pioneers NL from TravellerNotes on Vimeo.

Expedia, de internationale reissite, zoekt bloggers die gedurende een jaar tegen betaling verslag willen doen van bijzondere festivals en bestemmingen in Nederland. Hoe cool is dat? Belangstellenden voor deze droombaan kunnen zich tot 27 juni 2014, 18.00 uur met een introductievideo melden bij Expedia. Wie uitgekozen wordt mag van 11 augustus 2014 tot 11 augustus 2015 betaald door Nederland te reizen en online materiaal over zijn/haar reiservaringen publiceren op de verschillende platforms van Expedia.

Je gaat naar de bekende en minder bekende evenementen, bezoekt typisch Nederlandse bezienswaardigheden en komt onderweg de meest interessante mensen tegen die je anders misschien nooit ontmoet zou hebben. Het is de bedoeling dat je je echt verdiept in de plaatsen die je bezoekt. Je gaat er niet alleen naar toe, maar je ervaart, ontdekt, neemt deel, leert, hoort en proeft. En je deelt al je reiservaringen op je eigen unieke manier met de rest van de wereld. We willen jouw ervaringen lezen en zien vanuit jouw unieke kijk op de wereld, vanuit jouw nieuwsgierigheid en liefde voor reizen, zodat de groep mensen die jou volgt zal groeien en zich ook betrokken voelt bij jouw reis. Hoe? Door iedereen op de hoogte te houden van je reiservaringen via Reis-blogs.nl, waar je gaat bloggen, verslag zult doen van bestemmingen en evenementen en video’s gaat uploaden, zo staat in de functie-omschrijving.

Het aanmelden voor de baan kan hier.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.