Garmin zoekt testers voor actioncamera

Garmin komt met een nieuwe actioncamera en zoekt testers om te kijken of hij zijn doel bereikt.

Garmin komt met een nieuwe actioncamera en zoekt testers om te kijken of hij zijn doel bereikt.

Garmin is begonnen met een groot testprogramma dat vooraf gaat aan de marktintroductie van de nieuwe Garmin VIRB Elite actioncamera. De VIRB Elite, die nu enkele maanden verkrijgbaar is, is het resultaat van de kennis en expertise die Garmin in de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan op het gebied van buitenactiviteiten, satelliet-positiebepaling en navigatie. Garmin zoekt nu 50 vrijwilligers om de VIRB Elite te testen, hun feedback te geven en bewijs te leveren van de vele kwaliteiten van deze camera.

Testers
Na een wervingsperiode ontvangen de 50 geselecteerde officiële testers uit verschillende disciplines een gratis VIRB Elite camera om hun eigen video’s te maken en te publiceren op de speciale website voor het testprogramma. De testers zullen ook feedback geven over de zes basiscriteria voor een actioncamera: beeldkwaliteit, batterijduur, robuustheid/waterbestendigheid, hanteerbaarheid/gebruiksgemak, connectiviteit/extra functies en bewerkingssoftware (VIRB Edit): kortom, een real-life consumententest, opgezet om alle kwaliteiten van de camera aan te tonen.

Feedback
Deze feedback is cruciaal voor Garmin. Iedereen kan zich aanmelden voor het programma: dankzij de talloze functies van de VIRB kan de camera voor elk doel worden gebruikt: voor het filmen van sportactiviteiten, favoriete vrijetijdsbesteding of avonturen aan de andere kant van de aarde. Dit grootschalige programma loopt een aantal maanden om de vooruitgang die de amateurfilmers boeken in de kwaliteit van hun video’s goed te kunnen volgen.

Doelgroep
De veelzijdige VIRB camera is ontwikkeld om een grote doelgroep aan te spreken. Straatcultuur, skateboarden, BMX, skiën, surfen, snowboarden, mountainbiken, motorrijden, voetbal, rugby, trek- en wandeltochten, paragliden, zweefvliegen, zeilen, duiken, kitesurfen… het aantal toepassingen voor de camera is eindeloos. Bovendien is de camera ook perfect voor het vastleggen van de eerste stapjes van een baby. Om deze reden en om de test zo representatief mogelijk te maken, wil Garmin alle gebruikersgroepen in staat stellen om deze camera tijdens het beoefenen van hun passies in al zijn facetten te testen. Alle sportfanaten zijn daarom zonder uitzondering van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Ga naar de website om je als tester aan te melen, of voor meer informatie.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.