Goedkoper naar Canada vliegen

Vliegen met Air Transat.

Vliegen met Air Transat.


Door de huidige wisselkoers van de Canadese Dollar (CA$) is Canada voor de Nederlandse toerist voordeliger dan voorheen. Eén CA$ kost momenteel slechts €0,66, hierdoor is Canada gunstiger dan Amerika om naar toe op vakantie te gaan. Een van de maatschappijen die vanuit Amsterdam op het land vliegt is Air Transat.

Air Transat General Manager Marc Koenis: “Wij vliegen vanuit Amsterdam naar Toronto, Calgary en Vancouver. Al deze steden en hun omgeving hebben veel te bieden; van fantastische natuurparken tot bruisende stadscentra met geweldige winkelmogelijkheden en restaurants. Canada heeft voor elk wat wils en is op dit moment voordeliger dan ooit. Uiteraard vliegen we iedereen graag voor een scherp all-in tarief naar Canada.”

Elk jaar staat de West-Canadese stad Vancouver hoog in allerlei lijstjes zoals: ‘Beste Stad om in te wonen’ en ‘Beste stad om te bezoeken’. Daarom is dit dan ook een stad die je bezocht moét hebben. Air Transat vliegt 3x per week vanaf Schiphol met een moderne Airbus A330 naar Vancouver. De vlucht duurt ruim 9 uur en door het gunstige vliegschema kom je altijd in de middag in Vancouver aan. Na aankomst kun je dus meteen deze bruisende stad ontdekken.

Vluchtschema vanuit Nederland
Amsterdam – Toronto: ma/di/do/za
Amsterdam – Vancouver: di/za-zo
Amsterdam – Calgary: za
Voor meer informatie over de tarieven en vluchttijden verwijzen we graag naar onze website www.airtransat.nl

Over Air Transat
Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Jaarlijks vervoert zij circa drie miljoen passagiers naar 28 landen. Air Transat beschikt over een vloot van 21 Airbus A330’s en A310’s. De vakantieluchtvaartmaatschappij, waar zo’n 2.000 medewerkers werken, is onderdeel van Transat AT Inc. in Montreal. Transat A.T. Inc. is een geïntegreerde, internationale reisonderneming met bestemmingen in meer dan 60 landen die in meer dan 50 landen kunnen worden geboekt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.